Subiect: Jurnal Mihai
View Single Post
  #23 (permalink)  
Vechi 11 iun 2010, 09:09:31
Dio's Avatar
Dio Dio este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt unul dintre slăbuţi!Sunt unul dintre slăbuţi!
Merite:
 
Data înregistrării: 03 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 183cm, 82kg
Mesaje: 600
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mihai

Angela multumesc, esti binevenita. De fapt oricine este

Am cam lenevit saptamana asta. Incerc sa fac 2 lucruri in acelasi timp si cred ca fac o prostie per total.

Vreau sa slabesc, motiv pentru care mananc controlat, saptamana asta am luat pauza de la toate suplimentele (noxplode, cell mass si proteine) si am incercat sa stau cat mai mult pe stepper sau biccleta eliptica. Dar vreau si sa pun in continuare ceva muschi pe mine si de aceea nu mananc chiar putin si rup fiarele - cat pot eu, cu muschiuletii mei mici. Sunt ferm convins ca daca as merge intr-o singura directie (masa sau slabit) as avea rezultate mai bune pe termen lung (X luni) urmand ca ulterior sa ma ocup si de celalalt aspect. In plus, cu cat creste mai mult masa musculara cu atat consuma mai multe calorii si este mai usor slabitul. Totusi pauza asta de suplimente este benefica pentru ca tot trebuia sa am o saptamana de descarcare de creatina.

Ieri, Joi 10 Iunie:
M1: Salata bulgareasca cu 1 ou, aproximativ 300 gr
M2: Pui + mazare
M3: Iaurt (140gr) + 50 gr migdale
M4: 50-100 gr de pastrama de porc + 1 pudding (am facut-o lata, am avut ceva certuri cu consoarta si vroiam sa termin masa de seara in 3 minute)

Am ajuns si la sala pe la ora 20, am lucrat spate si biceps. Anternamentul a fost mai mult sa nu zic ca am sarit peste el, eram asa de prost dispus si distrat incat am uitat sa lucrez la spate1 exercitiu, care intamplator era important, adica antrenamentul dorsalilor. De asemenea, la biceps, mai bine nu-l antrenam.


Meniul de astazi este foarte similar:
M1: Salata bulgareasca cu 1 ou, aproximativ 300 gr.
M2: Iaurt + migdale
M3: Pui + mazare
M4: Mar + un iaurtel cu fructe
M5: Curcan + o sa vad ce garnitura

Astazi trebuie sa ajung din nou la sala; daca nu astazi, cel tarziu maine pana in pranz, mai am saptamana asta de antrenat umeri + abdomen. Totusi, am o stare de spirit mai buna asa ca probabil ca o sa decurga mai bine decat cel precedent.

Am observat ca pot sa ma antrenez la orice ora cu randament bun si am zile (de exemplu weekend) cand as face miscare de 2 ori pe zi, de orice fel (de exemplu antrenament tip cardio dimineata si sala seara sau invers).
Dio, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2730 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2213 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat