Subiect: Tina's diary
View Single Post
  #2311 (permalink)  
Vechi 08 aug 2013, 11:27:30
Tina's Avatar
Tina Tina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 dec 2009
Locaţie: -, Romania
Dieta: controlul carbohidratilor
Date: 179cm, 79kg
Mesaje: 2.356
Aprecieri acordate: 11
Am fost apreciat(a) de 53 ori in 34 mesaje
Implicit Re: Tina's diary

Greul a trecut, asa e. Dezbracata nu arat inca bine. E doar acceptabil si nu e vorba ca sunt perfectionista, dar chiar mai e de dat jos, cu hainele se mascheaza. Nu vorbesc acum de oase, stiu ca am o constitutie masiva, nu e asta problema. Eu estimez ca ar mai fi nevoie de cel putin 5 kg pt. ca ma stiu si la 74.5 cum eram si tot mai era de dat jos.
Nici nu cred ca ai de ce sa uiti asa eveniment, ce ti-ai luat din prima bursa, din meritul tau. E o amintire cu efecte revitalizante dupa parerea mea. Nu stiu daca o sa iau bursa, la Cluj notele sunt mai mici si nu cred ca prind, oricum sper sa ma pot angaja in timpul masterului. Daca nu imi iese treaba in Cluj, ma mut iar in Bucuresti. Dar masterul il voiam aici, moarta-coapta. Vreau piloni stabili in profesie.
Multumesc pt. sfaturile legate de ebook, nu stiam de diferentele astea, vazusem pe net oferta cu 350 lei sau ceva de genul, dar cred ca de Craciun o sa o am. Nu mai cer mult pt. ca am cheltuit mult vara asta.
Si eu mananc orice fruct acum, nu mai tin cont de carbo, tin cont de cantitate. Pana la urma esti mai bucuroasa sa diversifici si sa ai sub control cantiatate. Mie imi plac smochinele, si proaspete, si uscate. Si chair mananc dimineata fructe uscate si uneori dupa-masa.
__________________
“Done is better than perfect.” - Sandberg, S.

2005 - 2019: 14 ani de sport in mod constant
Tina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2464 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1947 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]