View Single Post
  #24 (permalink)  
Vechi 19 mai 2010, 14:42:10
deadcountess's Avatar
deadcountess deadcountess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Femeia ideala - cum este ea?

hai sa va zic un banc in legatura cu subiectul

Intr-un oras se deschide un magazin de soti pt femeile nacasatorite. Magazinul are 6 etaje si urmatoarele reguli de functionare: fiecare femeie are voie sa intre o singura data, si nu are voie sa se intoarca la un etaj inferior fara a parasi magazinul.
Intra o femeie si la primul etaj vede placuta: barbati cu salariu bun. "suna ok 2 se gandeste ea "dar mai bine hai sa vedem ce e la etajul urmator. Urca si la etajul 2 scrie "barbati cu salariu bun care adora copii" Curiozitatea o impinge sa mearga la etajul trei unde vede "barbati cu salariu bun, care adora copii, si ajuta sotia la treburile casnice".
Femeia e destul de incantata, dar curiaozitatea nu-i da pace. La al patrulea etaj vede placuta "barbati cu salariu bun, care adora copii, ajuta sotia la treburile casnice si arata foarte bine" ." cam asta imi doresc" isi spune ea, "dar hai sa vad ce e mai sus". Si asa ajunge ea la etajul 5 unde vede: "barbati cu salariu bun, care adora copii, ajuta sotia la treburile casnice, arata foarte bine si sunt si extrem de romantici". "Pai suna perfect, isi spune femeia, dar daca iau unul de aici nu mai vad ultimul etaj, cine stie ce poate fi acolo" Deci isi ia inima in dinti si urca la etajul 6 unde gaseste doar un anunt "La acest etaj nu se afla nimic. Acest magazin a fost facut doar pentru a demonstra ca peretentiile femeilor nu au limite. Esti vizitatoarea nr. 9767899 si nimeni inaintea ta nu s-a oprit inainte de ultimul etaj."

Se deschide mai tarziu in acel oras un magazin pt sotii. La primul etaj: femei frumoase. La al doilea femei frumoase si gospodine. La celelalte etaje nu se stie ce se afla pentru ca nici un barbat nu a urcat mai departe...
Răspuns cu citat