View Single Post
  #24 (permalink)  
Vechi 12 aug 2010, 16:28:52
sunshine's Avatar
sunshine sunshine este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 oct 2009
Locaţie: acasa, Romania
Date: 165cm, 64kg
Mesaje: 5.016
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa peste 120 kg

Citat:
Anterior postat de rankk Vezi mesajul
Buna,
Numele meu este Corina si pentru inceput as ruga pe unul din moderatorii forumului sa modifice varsta...nu 69 ci 40 de ani este varsta mea...probabil din neatentie am bifat alt an al nasterii.Acum sa va spun despre mine...in timpul sarcinii (acum 17 ani) am inceput sa pun kg pe mine...de la 63 kg cate aveam, am sfarsit sarcina cu 35 in plus, la care in fiecare an am tot adaugat pana cand, acum un an jumatate, ajunsesem la 152 kg.Am luat vreo 11 luni capsula de slabit chinezeasca si am reusit sa ajung la 120 kg. Vazand sumedenie de articole impotriva ei, desi mie nu mi-a facut nici un rau, dimpotriva, am renuntat sa le mai iau. Urmarea a fost ca am pus instantaneu pana la 142 kg...m-am necajit foarte tare si am hotarat sa intru din nou la dieta...am tot citit si am ales dieta Montignat sau ma rog, ceva de genul...ma ghidez dupa indicele glicemic si nu fac anumite combinatii de alimente...sunt foarte incantata pt ca intro saptamana si jumatate am dat jos vreo 4 kg...si ce e mai important, nu simt foame si mi se pare cea mai echilibrata dieta pe care am tinut-o pana acum...sper sa reusesc sa o transform in stil de viata. O sa va tin la curent cu evolutia kg. Va pup dulce si spor la slabit tuturor!
Rank ma bucur ca ai renunta la pastile, acum te-ai convins ca nu ele te slabesc.

Dieta montignac este mai mult un stil de viata decat dieta, si ai sa ai rezultate bune. Te poti alatura si fetelor aici http://forum.slabute.ro/dieta-michel...a-iv-5704.html Te vor ajuta la nevoie
sunshine, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
sunshine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2287 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1770 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1771 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat