View Single Post
  #24 (permalink)  
Vechi 20 mar 2011, 11:06:03
alice2you's Avatar
alice2you alice2you este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 21 iul 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 38
Dieta: montignac personalizat
Date: 167cm, 65kg
Mesaje: 376
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal alice2you. In cautarea siluetei mult visate!

NU SUNTEM DOAR CEEA CE MANCAM, CI SI CEEA CE GANDIM!
Perceptia de sine este felul in care te vezi in imaginatia ta. Este schita care determina tot ce-i legat de tine, de la cat de motivat, inteligent si increzator vrei sa fii pana la cate kilograme vrei sa cari in spatele tau sau sa pierzi!
Perceptia de sine are o importanta atat de mare asupra comortamentului nostru pentru ca ne incurajeaza.
Auto-sabotarea este inamicul nr. 1 in a-ti atinge scopul: Corpul mult visat!
Autorul da un exemplu foarte interesant care pe mine personal m-a convins si motivat:
``Ma surprinde mereu abuzul la care se supun cei mai multi oameni atunci cand incep o noua zi. Se privesc in oglinda zicandu-si: Am o fata durdulie, brate groase, coapse mari si un posterior imens. Apoi isi continua ziua intrebandu-se de ce nu se simt bine in pielea lor.
In cadrul seminariilor mele in care dezbat subiectul pierderii in greutate, recurg la un exercitiu care ajuta pe oameni sa renunte la acest abuz si sa fie mai multumiti de ei insisi. Ii cer unui voluntar sa se priveasca in oglinda si sa spuna cu voce tare ce iil nemultumeste la felul in care arata. Odata, fceam acest exercitu cu o femeie atragatoare ca re s-a privit in oglinda si a spus dintr-o data: Esti o vaca ingrozitor de grasa!
Desigus, toata lumea a izbucnit in ras, deoarece se identificau foarte usor cu spusele ei. Cand am intrebat-o ce ar face daca un strain ar veni la ea pe strada si i-ar spune acelasi lucru, mi-a raspuns ca probabil, l-ar pocni. Nu ar fi acceptat o astfel de insulta din parte acuiva, insa ea se supunea cu buna stiinta acestui calvar de fiecare data cand se privea in oglinda.
TRATEAZA-TE PE TINE INSUTI ASA CUM LE-AI PERMITE CELORLALTI SA TE TRATEZE!
Daca o persoana ne-ar insulta intr-un mod atat de direct si de crud precum o facem noi insine ( Nu sunt buna de nimic! Ce jalnica sunt!) sau daca ne-ar pedepsi atat de dur precum ne pedepsim noi insine (Nu-mi vine sa cred ca am mancat si desertul - Gata! Mine nu mai mananc ninic si ma duc la sala sa fac exercitii pana lesin!), am protesta furiosi impotriva acestui tratament nedrept, crud si inuman. Atunci de ce aplicam acest tip de tratament, care in loc sa ne ajute si motiveze , ne debusoleaza si streseaza! Stresul duce la mancatul pe fond emotional! Deci acest tip de comportament nu ne motiveaza ci ne streseaza si ne impinge sa ne gasim intr-un final consolarea din nou in mancare!
PE MASURA CE VEI INCEPE SA TE PRIVESTI CA PE O FIINTA CAPABILA, VALOROASA SI DEMNA DE A FI IUBITA VEI REUSI SA TE MOTIVEZI!
alice2you, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1850 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1333 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de alice2you; 20 mar 2011 at 11:09:17.