View Single Post
  #24 (permalink)  
Vechi 13 mai 2011, 11:50:29
Whaley's Avatar
Whaley Whaley este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 feb 2011
Locaţie: Jud Alba, Romania
Dieta: Montignac
Date: 176cm, 71kg
Mesaje: 421
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Relatia sot-sotie dupa venirea pe lume a unui copil

Citat:
Anterior postat de alinamar Vezi mesajul
hmmm......a reiesit cumva din ce am zis anterior ca eu nu-mi iubesc copilul???....sau am citit eu prea mult printre randurile tale.... ???
crede-ma ca nu mi-a venit niciodata sa-l trantesc si sa-l dau cu capul de pereti...........poate m-am exprimat gresit din nou...fara voie..sorry..

PS: Scuzati greselile de ortografie si acord din postul anterior..am scris in graba si nu am recitit
Ba mie mi-a venit si sa-l trantesc de n-spe ori pana acum, important e ca am tras aer in piept si mi-am revenit. Nu cred ca are legatura cu iubirea, si pe barbatu-miu imi vine sa-l trantesc cateodata, si pe tata cand vad ca isi face rau cu mana lui desi e bolnav, si pe mama ca nu se duce la doctor sa ii dea tratament pentru diabet si raspunde intepata ca "se descurca si singura". Pe toti ii iubesc, si pe toti imi mai vine sa-i iau si sa-i scutur bine, si probabil ca si ei pe mine. Asta e viata, cateodata cei pe care ii iubim fac lucruri care ne supara, si asta nu inseamna ca ii iubim mai putin, ci doar ca nu ne place ce fac...
Dar nu cred ca la asta s-a referit Aussie... Cred ca incerca sa-ti spuna sa privesti partea frumoasa a perioadei acesteia - intr-adevar, e mai greu cand o traiesti si mai usor cand privesti in perspectiva, dar nu e imposibil, si cred ca fiecare dintre noi e fericita dincolo de oboseala si de fleacuri.
__________________
A minute on the lips, forever on the hips!
Jurnalul meu
Whaley, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1942 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1425 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat