View Single Post
  #24 (permalink)  
Vechi 06 oct 2011, 14:37:47
ACarla's Avatar
ACarla ACarla este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 28 sep 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 165cm, 80kg
Mesaje: 2
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Par cu varfuri arse!

Citat:
Anterior postat de LicuriciColorat Vezi mesajul
as avea si eu o intrebare: cum se explica ca o fata care mananca numai prostii(fast-food,sucuri,dulciuri,cipsuri,prajeli) si nici nu foloseste cine stie ce produse are un par superb,neted,lucios,sanatos chiar daca e vopsit...iar eu chiar daca pap in proportie de 70%sanatos il am aspru,se rupe repede,fragil?
Din pacate, din acelasi motiv pentru care noi suntem aici, pe un site de "slabutze" cu toate ca mancam 70% sanatos, iar prietena ta este probabil la un Fast Food si are 40 de kg. Organismele noastre sunt diferite. Eu nu spun ca nu putem avea si noi un par sanatos , dar firul de par creste in aproximativ 7-10 ani ... iar pentru ca nu se poate dezvolta sanatos decat de la radacina .... rabdare, rabdare, rabdare. Pentru aspect se pot folosi masti, balsamul este foarte important, dar nu fac decat sa acopere firul si sa-l protejeze pentru a nu se deteriora mai rau, de hranit nici nu poate fi vorba. Daca totusi vreti ceva rezultate cautati un produs pe baza de silicon...balsam, ser, masca care nu necesita clatire. Dar cum am mai spus, varfurile despicate si parul deteriorat nu dispare ci se ascunde sub o fina pelicula de ceva... dand un aspect mai bun.Daca ati vrea ati putea sti si voi toate astea citind pe site-uri informationale nu pe cele comerciale. Bafta la informatizare.
ACarla, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1726 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1209 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 693 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat