View Single Post
  #2470 (permalink)  
Vechi 09 ian 2012, 16:55:50
Polux's Avatar
Polux Polux este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 17 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Personalizata
Date: 169cm, 54.5kg
Mesaje: 2.430
Aprecieri acordate: 666
Am fost apreciat(a) de 793 ori in 569 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Roxii

Citat:
Anterior postat de Roxii Vezi mesajul

Buna si bine ai venit in jurnalul meu!

Pai.. hai sa iti raspund tot pe puncte.

1.Da, eu faceam insanity zilnic si da, am facut muschi la picioare de la el, dar nu pot spune ca am crescut in cm de la muschi. Grasimea s`a topit iar locul ei a fost luat de muschi. Nu mi s`au ingrosat picioarele ci doar li s`a schimbat putin forma de la muschi, in sensul ca au capatat acea curbura specifica picioarelor musculoase. Pe atunci ma deranja chestia asta, dar acum am inteles ca e mult mai bine asa decat cu grasime pe ele si sincer am inceput sa imi apreciez picioarele. Oricum, muschi prea multi nu ai cum sa faci la picioare, asa ca nu te speria ca vei deveni o musculoasa. Femeile fac mult mai greu muschi la picioare dekt barbatii, iar daca eu care fac exercitii cu greutati destul de mari nu am facut picioare "de barbat" atunci nici tu nu vei face de la insanity.

2. Da, de acel filmuletz e vorba. Eu faceam zilnic filmuletzul si dupa primele 2 saptamani am impresia ca s`au vazut rezultatele. Uneori faceam tot filmuletzul, alteori saream de partea pt maini sau pt fund.. Depinde cum aveam chef.. Dar cel pt picioare si abdomen il faceam zilnic. Tu daca vrei doar pentru picioare poti sa faci doar sectiunea pt picioare.

Te pup si sper ca ti`am fost de ajutor!
Multumesc mult de raspunsuri, Roxii, chiar imi sunt de ajutor!

Sa stii ca si eu prefer picioare tonifiate, subtiri, chiar daca au ceva muschi vizibili, fata de coapse cu grasime pe ele (asa cum le simt eu)!

O sa introduc in programul meu si skinny bitch, eu fac 1 h sport zilnic / zi, pentru ca ajung tarziu acasa (pe la 7 - 8). Am vazut ca faceai si 5 h de sport pe zi, wow!

As vrea sa maresc macar la 1h si jumatate pe zi, plus mers pe jos macar un pic!

Te pup si o zi frumoasa!
Polux, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1927 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1410 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]