View Single Post
  #2475 (permalink)  
Vechi 06 feb 2013, 21:27:10
rainbow83's Avatar
rainbow83 rainbow83 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: wuppertal, Germania
Vârsta: 41
Date: 168cm, 70kg
Mesaje: 642
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 9 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg (III)

Da, Diana! Am abonament la sala pe 2 ani )). Saptamana asta am fost de 2 ori....ieri am prins fitmix cu un tip si m-a ooooommmmmooooraaaatttt ). Am o febra la picioare de zici ca nu-i adevarat. Azi nu am ajuns ca am avut treaba, ma pregatesc si sa botez un baietel saptanana viitoare asa ca mi-am dus rochia la curatatorie si am mai cumparat ceva pt borez si i-am carat si pe cei mici pe jos))). Prea s-a invatat Lucas numai in masina. E innebunit dupa ea.
Cei mici sunt niste nazdravani. Nu am timp sa respir ziua cu ei, macar noaptea dorm. Fac mylte nazbatii amandoi dar cand ma pupa si ma striga Lucas mami ma topesc. Denis e un ranjet toata ziua. Nu plange niciodata, e copilul model . Imi trebuia si unul asa. O sa pun maine poze cu ei daca reusesc sa deschid laptopul.
Va pup pe toate si sper sa intrati mai des sa am cu cine vb. Ma bag un sfert de ora la pilates sau yoga poate mai trece febra asta. Maine vreau sa merg iar la sala
rainbow83, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1907 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1390 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 874 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui rainbow83:
happygirldiana (06 feb 2013)