View Single Post
  #2488 (permalink)  
Vechi 28 sep 2012, 11:22:17
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Citat:
Anterior postat de Rallara Vezi mesajul


Ceau scumpa, am revenit... am plecat si tot gasesc scuze sa nu o iau din loc se pare...

Ma bucur ca ai papat... mi-e dor si mie de papa asta ce ai servit-o, o vreme indelungata nu o puteam manca, nu stiu de ce dar nu imi placea deloc, insa in weekend a mancat Liviu si am gustata umpic... mi-a placut mult.

Idei de cina... hmmm... clatite ar zice un Ralucel pofticios, dar sa ramanem la idei mai putin senzationale totusi Asadar... un pestisor?
Ralule eu mananc branza de sparg, mai ales dintr-aia de la mamaia mea de la tara.. Si smantanica tot de tara.. Waaa o nebunie! Imi ploua in gura Clar mi-e foame, e vremea pranzului

Sar-mana de idee.. Chiar peste am papat aseara, macrou la gratar cu vinete si dovlecei tot la gratar cu sos de soia si ulei de masline. Mi-a ramas o portie si ptr azi.. Bun buuun! Clatite.. )) Vai tu Ralu, ghici ce mi-a adus mister aseara cand a venit de la fotbal, adica pe la 12 noaptea Exact tuu clatite Clar e ceva paranormal intre noi doua.. Am luat o gura aseara si restul dintr=o clatita am bagat-o azi la MD .. Mai slabesc eu la Paste in stilul asta

Ti pup ti puuuuup!
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]