View Single Post
  #2494 (permalink)  
Vechi 31 ian 2012, 10:49:58
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Roxii

Citat:
Anterior postat de EveEve Vezi mesajul
Si eu m-am simtit cam pe dos astazi. Pe aici la mine deja e timp de primavara, infloresc copacii, este mult polen in aer.. Si prin urmare m-a luar o alergie din aia rea Ma bucur ca acum te simti mai bine!
Chiar asa, cred ca ti-ai scuti mult timp daca te-ai muta direct la sala Este chiar o idee superba sa te faci antrenoare. Mai ales ca ai o gramada de experienta, si la cat sport faci, o conditie fizica nemaipomenita. Si daca iti place, de ce nu? Este un domeniu foarte cautat, mai ales ca mereu se va gasi lume nemultumita cu felul in care arata si care apeleaza la sali de sport, lume care constientizeaza ca sportul este foarte important, si tot asa.. Asa ca iti urez muulta bafta, nu ca ai avea nevoie de ea, pentru ca tu oricum esti super bine pregatita, si la stagii te vei pregati si mai si! Si asteptam sa ne dai tips-uri utile in materie de sport!

Si eu sunt bine.. Din multe puncte de vedere mai bine ca anul trecut. De cand nu am mai intrat aici, am mai tinut dieta o vreme, apoi am lasat-o desi tot aveam un pic de grija la ce mananca, dar mai mult in privinta grasimilor. Insa de sport m-am tot tinut. Am ramas cam in kilogramele mele..
Imi placea dieta WW pe care o tineam, dar la mine mergea foooarte foarte lent. Parca prea lent. Asa ca m-am gandit sa o schimb pe Dukan. Cunosc o multime de cazuri reale care au slabit mult cu ea, si se mentin foarte bine. Mi-am luat cartea si am citit-o, si in afara de faza de atac, care sa zicem ca e mai drastica, mi se pare destul de ok dieta. Iar faza de atac oricum nu tine mult.. So, de maine incep

Noutati.. Sunt destul de multe. Cand ai timp, te astept pe la mine prin jurnal, am scris acolo mai multe. Te pup, si noapte buna iti doresc!
Aici e foarte frig Si ieri inghetasem de imi venise rau in autobuz

Pai asta m`am gandit si eu.. Plus ca e un program lejer, pot sa ma tin si de facultate fara probleme.

Atunci iti doresc succes! Eventual daca ti se pare cam stricta prima faza poti incepe cu a doua.. Pup
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]