View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 08 ian 2013, 21:11:16
Griga's Avatar
Griga Griga este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 08 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Date: 174cm, 76kg
Mesaje: 39
Aprecieri acordate: 8
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit "Un nou inceput" - Youlightupmyworld

Am citit meniurile tale si iti dau un sfat : respecta numarul de puncte pentru fiecare zi! Tu ai cu 5-6 puncte mai putin decat ar trebui. Cu cat scazi in greutate, cu atat se va micsora si numarul de puncte, dar daca tu de acum ai atat de putine, vei ajunge foarte repede in faza de platou si iti va fi foarte greu sa slabesti mai departe.
M-am documentat despre dieta asta inainte sa o incep si, atat pe site-urile din strainatate, cat si pe cele ale noastre, era mentionat acest lucru. Asta e scopul..sa te incadrezi in punctele zilnice. Daca iti raman, le poti acumula si folosi in weekend, dar pentru inceput e cam riscant - sa nu mananci prea mult in weekend
Inca ceva...de ce ai la 2 felii de paine 4 puncte? Ce fel de paine folosesti?
Eu mananc dimineata 50 gr paina graham feliata (asta inseamna cam 2 felii si jumatate) si au doar 2 puncte.
Eu folosesc sistemul de calcul calorii/60 + lipide/9 la fiecare aliment.

Ai grija sa respecti si portiile de fructe si legume (total 500 gr) pentru care punctele sunt 0 (la fructele putin dulci). Eu mananc cam 200 gr fructe si 300 legume, dar de ex azi am avut 300 fructe si 200 legume. Cum ai zis ca nu prea mananci fructe, poti manca mai multe legume. Insa te ajuta si la sanatate si la dieta!

Sper ca nu te superi pentru aceste sfaturi, dar vad ca esti pornita sa slabesti si ar fi pacat sa ajungi prea repede intr-o faza de platou.
__________________
Griga, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1781 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1264 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]