View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 07 aug 2009, 10:42:39
dienusha's Avatar
dienusha dienusha este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 05 aug 2009
Locaţie: Oradea/Timisoara/Londra, Anglia
Vârsta: 37
Dieta: Alimentatie naturala
Date: 170cm, 66kg
Mesaje: 1.020
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Ajutati-ma sa fiu slabuta :) Jurnal "dienusha"

Roxana..aici e criza...cu tot ce implica asta, locuri de munca putine si prost platite in comparatie cu anii trecuti, si ca si cum nu ar fi de ajuns, romanii au nevoie de permise de munca iar acestea sunt practic imposibil de obtinut daca nu gasesti un job unde sa fii platit cu peste 60,000 de eur pe an. Asa ca...se munceste la negru. anul asta mi-am luat licenta, in tara pot sa fiu logoped, psihopedagog, profesor in scoli speciale. Incerc acum sa vad cum imi recunosc ei diploma...daca nu merge nici asa, ma reorientez spre UK...sau alta tara. In ceea ce priveste ambitia mea de a slabi...sper sa tina cat mai mult.
Nicol30 imediat ma pun sa iti studiez meniul, tocmai acum am descoperit ca poti sa vezi meniurile altora...ei, ce sa-i faci, sunt noua pe site...mai am de invatat.

Nu am mers inca la plimbarea de dimineata (e 9: 42 la mine) dar urmeaza. mi-am baut cafeaua, mi-am facut curat in camera, mai stau putin pe forum si plec. Azi e ziua mea libera!!!

Va doresc o zi superba!!!
dienusha, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2138 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1621 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1364 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de dienusha; 07 aug 2009 at 10:54:16.