View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 30 iun 2010, 17:51:21
Audrey's Avatar
Audrey Audrey este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 29 iun 2010
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Alimentaţie sănătoasă + sport
Date: 165cm, 50kg
Mesaje: 14
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Ce ritual de ingrijire a tenului aveti?

Fiind adolescentă, problemele cu tenul nu sunt o noutate la mine. Probleme prea mari nu am, dar visez la o piele fină şi impecabilă.
Din nefericire sau nu, tenul meu nu suportă niciun gel sau cremă demachiantă din comerţ (indiferent de marcă, am avut şi foarte scumpe si acelaşi rezultat) aşa că îmi curăţ faţa doar cu ceaiuri preparate acasă (în general de tei) iar măştile sunt doar naturale şi preparate de mine. Altfel am probleme.
Mi-a făcut mult bine bitter-ul suedez, trebuie să-mi iau din nou imediat ce strâng bani. În rest, prea multe ritualuri nu am. Nu mă spăl pe faţă decât cu apă plată (sau termală, era bună şi aceea deşi foarte scumpă), nu folosesc săpun pentru faţă, încerc să mănânc cât mai potrivit şi sper ca până în septembrie, când încep şcoala, să obţin un ten mai curat şi mai sănătos.

Deşi nu mă pot lăuda cu solide cunoştinţe în ceea ce priveşte îngrijirea tenului, pot spune că după o perioadă în care mănânci sănătos şi foloseşti pentru piele numai produse naturale te bucuri de rezultate foarte bune.
Răspuns cu citat