View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 20 iul 2010, 08:19:17
blondi's Avatar
blondi blondi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 iun 2010
Locaţie: La birou, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Hipocalorica
Date: 166cm, 53.50kg
Mesaje: 59
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Casnicia mea se destrama...

sunt constienta de faptul ca are o problema extrem de grava tocmai din cauza asta ma agit, altfel as fi dormit pe o ureche si l-as fi acceptat asa cum e, considerand ca asa e normal sa fie.
cu mama lui nu e de discutat, e genul de femeie egoista, careia nu ii pasa decat binele e.ea niciodata, incepand din clasa 1 si pana ce a teminat liceul nu s-a dus niciodata la scoala sa intrebe de situatia lui scolara, mai ales ca scoala era la 20 de m de casa. ei nu ii pasa. chiar imi povestea ca atunci cand era el mic- de 2-3 ani, ii dadea sa manance, il schimba si daca el continua sa planga, in loc sa il ia in brate sa incerc sa afle ce are il incuia in dormitor si deschide usa dupa cate ore cand il gasea plin de lacrimi,de muci si adormit.
tatal lui a murit anul trecut si vreau sa spun ca el chiar si imediat dupa inmormantare s-a incuiat in camera si s-a jucat.tatal lui incerca sa vorbeasca cu el dar s-a imbolnavit subit si s-a dus...
blondi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1452 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 935 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 678 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de blondi; 20 iul 2010 at 08:25:04.
Răspuns cu citat