View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 31 ian 2011, 18:57:11
Cristina11's Avatar
Cristina11 Cristina11 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 27 ian 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Dieta Rina'90
Date: 171cm, 75kg
Mesaje: 852
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Cristina11

Citat:
Anterior postat de Bianca2011 Vezi mesajul
Buna Cristina,
Eu am 37 de ani si acum multi, multi ani am terminat Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice, Bucuresti. Si mie imi place foarte mult dieta Rina, numai ca eu portiile le fac mai consistente deoarece alaptez si nu vreau sa pierd laptele. Din acest motiv nu voi tine ziua de apa. Probabil voi slabi mai lent din aceasta cauza.E bine ca notezi ceea ce mananci... asa mai am si eu o sursa de inspiratie, in lipsa cartilor cu retete.
Iti urez succes, ambitie si nu uita ca nu esti singura in lupta cu kilogramele.
Iti multumesc din tot sufletul si sa-ti traiasca bebele
Nu-ti face griji in privinta cantitatii, chiar si in carte scrie ca nu conteaza cantitatea ingerata cat sa respecti cele pt tipuri de zile si intervalul de ore dintre mese. E mai bine sa nu ti ziua de apa pt ca am auzit de la multe fete ca dupa ziua de apa se intaleaza o perioada de platou, unele au inlocuit ziua de apa cu inca una de vitamine altele au continuat normal si au slabit la fel asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Ma bucur ca pot sa-ti fiu de folos in anumite privinte.
__________________
Jurnal Cristina11
Retete Rina
Cristina11, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2279 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1762 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 988 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]