Subiect: Malpraxis
View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 30 nov 2011, 20:43:14
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Malpraxis

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Din pacate cam asa sta treaba.
Mda, nu prea ai ce sa faci. Intamplarea asta imi aduce aminte de o alta, cu fratele meu. Nu are legatura cu spitalele ci cu furtul. A plecat frate-miu in concediu ca omu' si in lipsa lui sefa lui, mare directoare (o tzoapa cu mari pile, mai pe scurt o proasta vai de ea) i-a ridicat leafa in lipsa, cu semnatura ei cu tot...desi nu a vea voie. Banii ceva de genul vreo 500 de $ (nu mai stiu cat in lei) i-a cheltuit ea, adica tzoapa. Suma era mai mare pentru ca continea si nu stiu ce sporuri din urma pentru doctorat.

Frate-miu cand s-a intors si a vrut sa-si ridice banii...cucu. Sefa a zis ca nu-i mai da ca nu are chef, uite asa. Si a iesit un mare circ. Pana la urma a dat-o in judecata, a castigat procesul dar nu are cum sa-si recupereze banii niciodata. Tre' sa dea in jedecata institutia, pe casiera, pe tot neamul lor...ma rog, nu mai stiu pe cine...si nici atunci nu are sanse sa-si recupereze banii...ca asa e in Romania. Individa e si acum sefa la ministerul respectiv, toti colegii stiu ce a facut, tuturor le e o sila enorma si nimeni nu comenteza nimic...ca pe foametea asta, nu vrea nimeni sa ramana fara serviciu.

Pana la urma frate-miu a sfarsit dandu-si demisia...acum in plina criza. Noroc ca si-a gasit alt serviciu, ca cercetator. Fie vorba intre noi cercetatorii in Ro. sunt vai de ei, abia isi iau leafa desi sunt superpregatiti, doctorate prin strainatate, burse tari, note maxime, limbi straine etc. Da' nu poa' sa plece toti peste hotare ca unii poate nu au chef, sunt trecuti de 40 de ani, au copii mici, parinti bolnavi etc.

Asta este. Din iubita si fascinanta Romanie.
Răspuns cu citat