View Single Post
  #26 (permalink)  
Vechi 21 aug 2012, 01:48:21
RoxxRoxy's Avatar
RoxxRoxy RoxxRoxy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 29 iun 2012
Locaţie: B, Romania
Vârsta: 35
Date: 169cm, 58kg
Mesaje: 14
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Ceaiul verde ajuta la slabit?

Citat:
Anterior postat de deeamarin Vezi mesajul
Si eu sunt o consumatoare inraita de ceaiuri in general. Am reusit sa inlocuiesc cafeaua cu ceai negru/ verde. Nu fac reclama la nicio firma dar recomand: twinings, taylors of harrogatte yorkshire, julius meinl, teekane,wittard of chelsea, ahmad (asta pentru ceai negru si verde), in rest pentru alte tipuri putem sa ne oprim la firma noastra Fares. In ceea ce priveste ceaiul verde: gunpowder de la twinings sau cu iasomie de la wittard of chelsea. La ceaiul negru e putin mai complicat, depinde de gusturi: daca vrem un ceai foarte tare luam ca sa ne trezeasca dimineata incercam un english breakfast, un earl grey, assam (ceai tare si aspru pentru cei obisnuiti),scottish breakfasta/irish breakfast, ceylon, , pentru cei care au gusturi mai finute : darjleeng, lady grey, oolong, alb, rosu, mate,ceai yunand pu-erh. Eu am simtit pe pielea mea efectele benefice: nu am mai racit desi am o rinita alergica destul de pacatoasa, nu mai am lipsa de calciu, unghiile sunt tari, parul si tenul sunt stralucitoare, nu ma mai doare stomacul (de la prea multa cafea aveam niste dureri groaznice). Beau cam 3 cani pe zi: de obicei dimineata un ceai negru tare care sa inlocuiasca cafeaua, dupa masa de pranz un ceai verde pentru digestie, iar seara un ceai de fructe de padure/ alb/ rosu. Nu poate toata lumea sa imi urmeze exemplu, eu nu beau ceai pentru ca trebuie eu beau ceai pentru ca imi place. Cine doreste sfaturi in materie de ceaiuri poate sa imi dea un mesaj. Drink tea and keep calm.
Vai cat imi plac si mie cele de la twinings -mai ales cel cu mar verde-! Sunt delicioase, foarte aromate!! Am mai baut si earl grey dar nu gasesc asa usor aceste 2 firme. Mai degraba in ceainarii
Ceaiul verde stiu ca ajuta la slabit mai ales ca arde grasimile de pe abdomen (nu asa cum arde hartia pusa pe foc, doar lent si bine), mai ales cele depuse pe intestine. E bun si ca e usor laxativ. Aveam perioade cand beam cate 5-6 cani pe zi, dar atunci aveam timp sa-l si fac ce-i drept. Il beam in loc de apa Acum tot ce mai iau cu ceai verde sunt pastilele slim and fit. Bine, alea au si alte ierburi in ele, nu doar ceai verde. In schimb ceaiul verde de la Lipton va recomand sa nu-l luati. E scump si se simte ca nu e de o calitate foarte buna fata de altele.
RoxxRoxy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1634 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1117 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat