View Single Post
  #26 (permalink)  
Vechi 19 aug 2010, 08:23:26
lovemyself's Avatar
lovemyself lovemyself este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 05 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: Personalizata
Date: 160cm, 58kg
Mesaje: 1.078
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Viata e ce o faci sa fie - Jurnal Serenity

Citat:
Anterior postat de Serenity Vezi mesajul
Multumesc frumos tuturor slabutelor pentru incurajare!

Insa trebuie sa marturisesc ca in ultimele zile am tinut-o numai in pacate...si ciocolata, si cartofi prajiti, si ou prajit, si mancat seara si sport zero...De duminica o tin numai intr-o petrecere nejustificata. Azi incerc sa-i pun punct, sper ca am depasit scurta perioada de depresie (nu stiu de ce, dar parca de luni hormonii mei s-au pus pe bocit) si ma simt pregatita sa ma intorc la dieta. Cantarul arata azi un dulce 86.5, deci cu 1.1 kg in plus. Dumnezeu stie ca mi-era groaza de eternul 90 la care ma blocasem din primavara, dar 1 kg diferenta in ciuda tuturor indulgentelor pe care mi le-am permis juma' de saptamana, mi se pare mai mult decat acceptabil.

Bineinteles, nu recomand nimanui sa faca prostiile pe care le-am comis eu...dar voi nu aveti niciodata perioade in care sunteti mai predispuse sa deveniti amatoare de tristeti, mai ales cand sunteti la regim?
Buna dimineata

Nu dispera..spui punct si de la capat

Se maiintampla sa fie si caderi din astea..dar nu te lasi tu asa usor invinsa de niste pofte..sunt convinsa ca iti doresti mult mai mult sa fii sanatoasa si sa te simti bine in pielea ta decat sa pai prostioare gen o ciocolata sau niste cartofi prajiti..toate astea nu te vor face nici mai frumoasa nici mai desteapta.

Asa ca..hai din nou la treaba
__________________
Nemancat noaptea II -Alexandra-
lovemyself, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1917 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1400 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]