View Single Post
  #26 (permalink)  
Vechi 09 nov 2010, 21:34:02
rodica2010's Avatar
rodica2010 rodica2010 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 12 iun 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 57
Date: 156cm, 66.6kg
Mesaje: 2.853
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 42 ori in 33 mesaje
Implicit Re: Jurnal Rodica2010-Iubeste-te sa poti iubi!

Citat:
Anterior postat de nicolleta Vezi mesajul
Rooooodi,lipsesc trei zile si ce gasesc:JURNAL RODICA-heeeeeeeeei.Bravo,era si momentul!.Ce mai faci?Ce ai patit de ai mainile umflate?Cum iti e la servici?Cu dieta vad ca esti bine ca de obicei...Stii cu merele nici eu nu prea le tolerez bine dar am vazut la Crissa ca le coace si am incercat.Sunt foarte bune ...La servici am un cuptor cu microunde la care le fac!Te astept cu vesti!
Pai ce sa fac,daca toate fetele ma intrebau unde mi-e jurnalul! A trebuit s-o fac si pe-asta.Am retentie de apa,cu toate ca nu mananc sarat.Poate de la fazele lunii,si cum a fost luna noua,cred ca de aici mi se trage.Cu merele nu stiu ce sa zic! Mai bine le mananc crude ca sa nu le distrug vitaminele.Prefer legumele si fructele(mai ales!) in forma lor naturala.Asa ne luam mai multe vitamine,care altfel s-ar pierde prin fierbere,coacere,etcVezi ca am trecut si eu pe la tine si ti-am mai lasat cateva randuri.
rodica2010, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1649 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1132 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]