Subiect: Malpraxis
View Single Post
  #26 (permalink)  
Vechi 30 nov 2011, 20:45:56
elenavulpe's Avatar
elenavulpe elenavulpe este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 53
Dieta: Numar calorii
Date: 156cm, 89.2kg
Mesaje: 5.986
Aprecieri acordate: 252
Am fost apreciat(a) de 638 ori in 174 mesaje
Implicit Re: Malpraxis

Cristina draga, imi pare rau ca ai trecut printr-o experienta atat de grea, dar ma bucur ca s-a incheiat totul si ca acum esti refacuta. In toata povestea asta mi s epare mie sau faptul ca nu vei mai putea avea un copil te doare cel mai rau? Poate ca Dumnezeu te-a intors pe pamanc ca sa adopti un copil. Pana la urma... celebreaza-ti a doua sansa cu un gest minunat fata de o fiinta care are nevoie de un asemenea gest.
Nu iti consuma resursele intr-o lupta care va fi inegala! Iarta si mergi mai departe! Furia, angoasele, ura... nu sunt sentimente pe care tu le ai acum , sunt sigura de asta. Ai trecut printr-o experienta mult mai profunda decat cea medicala. Acelasi Dumnezeu care te-a readus la viata le va da si celor doi exact ceea ce merita!
Tu... ai inceput acum o calatorie frumoasa: cea a pierderii kilogramelor. Nu vreau sa repet si la tine in jurnal ce am scris pe la mine prin jurnal. Daca ai timp si daca crezi ca merita... mergi pana la mine in jurnal si citeste cam ce am scris eu acolo despre diete, despre secrete de dieta si cred ca ai sa mai gasesti diverse lucruri care te pot sau nu interesa. Ramane sa alegi informatia care te va ajuta.
Parerea mea este sa mergi pe o dieta hipocalorica, pentru ca iti va oferi alternativa alegerii meniurilor exact dupa nevoile tale.
Te pup Cristina si-ti urez numai bine!
Răspuns cu citat