View Single Post
  #27 (permalink)  
Vechi 09 mai 2021, 19:00:21
Narawen's Avatar
Narawen Narawen este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 mar 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Vegană, fără alimente procesate și/sau cu aditivi
Date: 171cm, 71.4kg
Mesaje: 932
Aprecieri acordate: 122
Am fost apreciat(a) de 657 ori in 346 mesaje
Implicit Re: Slăbire în 2021

Azi, 19300 de pași, mâncat OK, nimic procesat, deloc zahăr ^.^
Citeam că poftele pre-menstruale se datorează faptului că corpul ”observă” că s-a încheiat un ciclu ovarian fără fecundare și ”presupune” că ne-au lipsit ceva nutrienți pentru a putea ține o sarcină (că sistemul nu e actualizat de acum 200.000 de ani și softul ”Nu vreau copii acum” dă error), așa că ne sugerează să mâncăm unele și altele ca să suplinim acele lipsuri care, de fapt, nu există. Doar că corpul nostru nu înțelege cum putem să nu fim cu copil sau alăptând. Pentru el e încă o noutate. Consideră că e ceva foamete extremă în lume și că trebuie neapărat să mâncăm mult, ca să fim bine-mersi fertile în următorul ciclu.

Vine Moș Roș și mi-e poftă de chestii pe care nu le mănânc de peste 10 ani, de exemplu catofi pai cu cașcaval, dar nici gând nu mănânc așa ceva, că m-aș simți fizic rău de la ei.

Și iată ce mă ajută, ceva ce am descoperit de vreo două săptămâni și acum am și testat! Ceaiul de coada șoricelului, băut cu câteva zile înainte de menstruație elimină poftele sau când te izbește pofta. Dar, atenție, are un gust tare amar. Mi-am impus ca, dacă am o poftă nestăvilită, să beau o ceașcă de ceai de coada șoricelului înainte. Numai gândul la licoarea asta mă face să-mi treacă toate poftele. Și așa, nu mai mănânc nici ciocolată, nici cartofi pai, nici altele.
Narawen, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Narawen, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2246 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1729 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1730 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Narawen; 09 mai 2021 at 19:03:04.