View Single Post
  #27 (permalink)  
Vechi 08 mar 2011, 15:07:29
Whaley's Avatar
Whaley Whaley este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 feb 2011
Locaţie: Jud Alba, Romania
Dieta: Montignac
Date: 176cm, 71kg
Mesaje: 421
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Slabute care merg la sala

M-am pierdut in topicurile astea, nu stiu unde ar fi cel mai bine sa pun cateva intrebari, asa ca intreb aici, sper sa am ajute fetele mai pricepute:

1. Nu reusesc sa-mi mentin pulsul constant la cardio la nivelul ideal. calculatorul spune ca ideal e 125, eu am in general 119-120. E de rau? Ce sa fac?
2. E bine sa fac un exercitiu cu greutati pana la capat si apoi sa trec la altul, sau le pot alterna. De exemplu pot face alternativ o serie de biceps, una pentru talie si tot asa? Am remarcat ca asa imi creste rezistenta, dar nu stiu cat e de ok.
3. E musai sa fac exercitiile in aceeasi ordine (adica spate/brate, apoi abdomen, apoi picioare) sau pot trece de la o zona la alta? Din acelasi motiv.

Am un antrenor la sala, dar cred ca e mai priceput la pus kg decat la dat jos (adica vad ca-i antreneaza pe baietii care fac "muschi", mie mi-a mai zis si prostii )
__________________
A minute on the lips, forever on the hips!
Jurnalul meu
Whaley, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1942 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1425 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat