View Single Post
  #27 (permalink)  
Vechi 03 iul 2011, 21:08:32
riky's Avatar
riky riky este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Rina personalizata
Date: 164cm, 55.4kg
Mesaje: 4.113
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Slabutele si Bac 2011

Citat:
Anterior postat de Roxii Vezi mesajul

Mie nu mi`au dat nici makr 0.5 puncte la partea a 3 a pt ca am scris ultima noapteEu am scris`o dintr`o prostie ca asa sunt eu,emotiva si ma pierd cu firea.Am vrut sa scriu caracterizarea Zoei dar tot auzind prin clasa de ultima noapte,supraveghetoarea a zis ca e buna,eu stiind`o mai bine pe asta am facut`o si eu.Si acum ce?vrei sa spui ca`s proasta pt ca am gresit?Sau ca 80% dintre elevii de liceu care au scris Ultima noapte sunt prosti?Nu ma consider desteapta dar nici proasta.In fine,felicitari celor care l`au luat,condoleante celor care nu

Roxi, chill! se mai implanta, si eu am zbarcit-o la mate anu trecut de or sa ma tina minte toti, si nu e vb de prostie e vb de neatentie...SI sa-ti fie invatare de minte sa te mai iei dupa altii, EU mereu m-am ghidat dupa o chestie: sa scriu prostia mea, mcar stiu ca-i a mea si nu a altuia!
riky, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1216 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 959 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat