Subiect: Jurnal Koryna83
View Single Post
  #27 (permalink)  
Vechi 02 aug 2011, 09:32:18
koryna83's Avatar
koryna83 koryna83 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 26 oct 2010
Locaţie: roma, Italia
Vârsta: 40
Date: 162cm, 61kg
Mesaje: 224
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Koryna83

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul
Kory,stai linistita,o sa iti revii,ai sa vezi.Eu zic ca e bine cu 4 kg pe luna,mai mult de atat duce deja la slabit nesanatos
si eu cred ca ar fi super cu 4 kg pe luna, numai sa reusesc sa dau jos 4 pe luna caci nu vezi ca mi-au trebuit aproape 2 luni sa dau jos 4. daca as reusi sa dau jos 4 pe luna ar fi minunat. o posibilitate ar fi : sa tin o dieta pe care am tinut-o acum cativa ani care m-a ajutat sa dau in jur de 4 pe luna numai ca la finalul ei "surpriza"--- le-am pus pe toate inapoi. si chiar nu vreau sa o tin caci daca in octombrie plec acasa nu pot sa stau doar cu piept de pui fiert caci toti te imbie cu de toate si nu e ca nu pot eu sa rezist dar stim cu totii cum sunt mamele si bunicele cand te vad nu stiu ce sa iti mai pregateasca si apoi se si supara daca nu mananci. si cum eu ajung acasa o data pe an chiar nu vreau sa le supar. si cel putin cu hipocalorica care o tin acum o sa pot sa gust din bunatatile pregatite de ele si asa suntem toti multumiti: ele caci nu pot spune ca le refuz si eu ca ma limitez doar a gusta si nu imi pun in pun in pericol extrem munca depusa pana atunci.
koryna83, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1594 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1077 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]