View Single Post
  #27 (permalink)  
Vechi 12 aug 2011, 15:45:11
graceGrand's Avatar
graceGrand graceGrand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 03 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Un mix cu ce-i mai bun din fiecare
Date: 151cm, 45kg
Mesaje: 10
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Mi-e frica sa mananc :(

Stiu ca o sa sune dur ce spune da....de ce Doamne iarta-ma mai stai pe chat sa ne spui cate prostii faci? Ti-au spus si alte persoane,ti-am spus si eu de 3 ori k ai o boala si ai nevoie de tratament....astepti sa te ia ambulanta dupa un infarct?Astepti sa pici pe strada si sa te adune parintii sa te duca la spital? Sau ai impresia ca noi te putem trata virtual prin vorbe bune?Pentru ca nu o sa se intample....
Sunt constienta ca iti e rau,foaaarte rau....siu frica....si poate rusine....k nu vrei sa mergi la medic sa-i spui ce probleme ai.
Dar daca ne descrii noua,nu te putem ajuta cu nimic.ai nevoie de un ajutor specializat.Daca mai astepti mult nu faci decat sa astepti sa ti se agraveze problema.Vrei sa iti fie mai bine??Vrei o viata normala?Daca da trebuie sa-ti aduni toate fortele si sa mergi la doctor.Trebuie sa le spui parintilor prin ce treci si sa le ceri ajutorul.Stiu ca iti e rusine,dar daca te gasesc lesinata prin casa intr-o zi,nu o sa te simti mai bine pe urma.
Asa ca,aduna-ti fortele....pt k ambitie si putere ai,toate slabutele te sustinem si asteptam sa ne spui k ai facut primul pas spre recuperare.Nu asepta sa treaca de la sine,pt k nu o sa se intample
graceGrand, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1465 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 948 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 432 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat