View Single Post
  #28 (permalink)  
Vechi 30 mar 2012, 16:50:18
fit4life's Avatar
fit4life fit4life este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 feb 2012
Locaţie: Bruxelles/Cluj-Napoca, Belgia
Vârsta: 38
Dieta: alimentatie sanatoasa si mult sport
Date: 163cm, 49kg
Mesaje: 55
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal fit4life - unei antrenoare de fitness/aerobic

Salut fetelor!
N-am mai trecut de ceva timp pe aici, n-am uitat de site dar am fost tare ocupata. Bine, pentru inceput am avut ceva probleme cu internetul, dup-aia a venit mama in vizita. E prima data cand vine ea la mine de cand m-am mutat in Belgia, de obicei reveneam eu in Romania in vacante. De data asta nu reusesc sa imi iau concediu de Paste, am doar 2 zile libere, asa ca a zis ca vine ea pana aici. Si am umblat prin tot orasul, i-am aratat muzee, parcuri, locuri frumoase, ce mai, ma pot face ghid turistic cand ma satur de aerobic Ieri a plecat inapoi in Romania asa ca revin la orarul meu obisnuit impartit intre facultate, lucru si inca ceva antrenamente in zilele in care mai am timp si energie.
De cateva zile ma tot bate la cap o colega de la sala sa incerc sa traiesc macar o saptamana pe meniu vegetarian, ca ea. Vegetarian adica fara nimic de la animale, nici oua, nici lapte, nici branza. Ea e vegetariana de vreo 5 ani si tot incearca sa corupa alte persoane. Acum vrea sa mai cedeze o colega si vrea sa facem un mic concurs sa vedem cum ne descurcam. Fara carne as rezista destul de bine, mai ales ca imi place foarte mult tofu si chiar sunt zile cand nu pap deloc carne. Dar sunt dependenta de iaurt grecesc si branza cottage. O saptamana intreaga fara mi se pare o tortura Plus ca trebuie sa fac ceva cercetari adevarate ca sa vad cum imi iau "doza" mea zilnica de proteine. Ar trebui sa incepem de luni, am weekendul la dispozitie sa citesc. Sa vedem daca reusesc sa alcatuiesc un meniu bun. Sunteti vreuna 100% vegetariana pe aici? Cam ce mancati, sau ce inlocuitori stiti pentru alimentele astea din surse animale care sa aiba si proteine destule?
Va las acum, fug sa predau 2 ore de body pump. O seara frumoasa!
__________________
fit4life, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
fit4life, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1799 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1282 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]