View Single Post
  #28 (permalink)  
Vechi 23 apr 2012, 21:49:32
BettyF's Avatar
BettyF BettyF este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 20 apr 2012
Locaţie: Pitesti, Romania
Dieta: ketogenica
Date: 168cm, 60.1kg
Mesaje: 13
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Helicobacter pylori

Am facut si eu o endoscopie acum cateva saptamani si am aflat ca am aceasta bacterie. Acum urmez un tratament de 30 de zile dintre care cu 13 zile iau antibiotice. Am si un regim alimentar destul de strict, dar nu ma plang, ca ma ajuta la dieta

Pana acum nu m-am simtit rau de la antibiotice, totul este normal, in afara de niste cosmaruri cretine pe care le am de 4 zile cu toate ca iau si Calmogen plant.

Sper sa scap de bacterie dupa tratament.
Eu am ajuns la gastro si sa fac endoscopie dupa ce ma supara gatul ingrozitor. In fiecare seara cand ma puneam in pat la tv, simteam nevoia sa imi "dreg" vocea si parca aveam un fel de mucus in spatele nasului si ma tot chinuiam sa inghit pana ma sufocam. Mama sufera de aceeasi problema si a fost la vreo 3 doctori ORL , a dat milioane pe medicamente si spray-uri nazale si nu i-au facut nimic.
Am cautat pe net si am gasit un forum medical unde pe pacientii care aveau simptome similare , ii trimiteau la gastro daca la orl nu le gaseau nici o problema. Asa ca eu m-am hotarat sa incep cu gastro si daca nu am nimic, abia apoi sa merg la ORL.

Inca nu s-au ameliorat simptomele, dar eu inca mai sper ca daca scap de bacterie, scap si de problema cu gatul.
BettyF, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1569 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1052 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 278 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat