View Single Post
  #28 (permalink)  
Vechi 20 iun 2012, 14:00:09
quarc's Avatar
quarc quarc este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: No one ever drowned in sweat
Date: 190cm, 80kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 52 ori in 40 mesaje
Implicit Re: Tribulatii despre alergat

Citat:
Anterior postat de Spiridus Vezi mesajul
Am inceput sa dezvolt muschi la picioare, la gamba, probabil e din cauza greutatii prea mare ce se apasa pe ele, saracele... E ceva normal? As vrea sa fac niste exercitii pentru subtierea lor... aveam si inainte gambele groase, dar acum sunt si cu muschi.
Alergatul subtiaza asta e cert, acum cat de mult... depinde de la om la om.
Daca esti greu mai intai pui muschi, se topeste grasimea, se imbunatateste tehnica si apoi incepe sa se optimizeze si masa musculara. O sa dureze ceva. Important este sa continui.
Nu trebuie sa faci exercitii specifice pentru subtiere, vrei muschi acolo chiar din prima zi, chiar multi muschi pentru ca muschiul te misca, grasimea care este, in timp o sa dispara si corpul se regleaza. O sa ramana fix cat muschi trebuie, nici un gram in plus.
Daca ai probleme sa crezi asta cauta alergatoare care sa aiba picioare mari. Ai sa vezi ca toate au muschi si nu sunt deloc disproportionate. Aici e chestia, nu conteaza cat de mare ti se pare ca este ci care este proportia. Si mereu cand te uiti de sus pare ca e mai voluminos decat este in realitate.

Am citit undeva... nu mai stiu unde, ca 1kg de masa mutat de sub genunchi la fund duce la o creste a randamentului cu ceva in gama 5-10%. Se pare ca noi suntem specie de alergatori si de aceea avem atat de multi muschi deasupra genunchiului si in zona soldului - adica cat mai aproape de centrul de greutate.
quarc, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
quarc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2836 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2319 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat