View Single Post
  #28 (permalink)  
Vechi 07 iul 2011, 10:50:19
Rocsanna25's Avatar
Rocsanna25 Rocsanna25 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 29 mar 2011
Locaţie: Londra, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: Dukan
Date: 161cm, 71.4kg
Mesaje: 266
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: "Carapacea" Roxanei

Hi!!!De cand nu te-am mai vizitat....Dar am fost foarte cuminte si dupa cum ai vazut si tu am slabit...bine bine. Ma bucur extrem de mult. Ba mai mult fac si sport...am inceput sa ies in parc la alergat si alte exercitii pe la aparate. E foarte frumos!!!!
Sa-ti spun cum a fost!!! Am stat o luna in Romania...frumos...si cald si vreme rece,ploioasa dar eu nu am cedat. Am papat in limita bunului simt, din toate cate putin dar fara paine, dulciuri,paste si orez. Am slabit 3 kg in Romania. A fost extraordinar. Acum...inapoi in Londra...am inceput de luni sa fac mai mult sport si e bine. Am mai pierdut 400g , imi arata cantarul ieri. Sa vad si astazi ce-mi zice. Oricum sunt super multumita. Abia astept sa scad sub 70.
Zicea Slabuta ca de luni incep inscrierile pt un nou concurs. Abia astept!!! Sper sa dureze ceva mai mult, poate vreo 3 luni!!!
Rocsanna25, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1886 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1369 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]