Subiect: Malpraxis
View Single Post
  #28 (permalink)  
Vechi 30 nov 2011, 23:09:48
miras's Avatar
miras miras este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 15 iul 2011
Locaţie: sighisoara, Romania
Vârsta: 50
Dieta: imi numar caloriile. hipocaloric.
Date: 168cm, 63.1kg
Mesaje: 1.367
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Malpraxis

imi pare rau ca ai trecut prin toate suferintele povestite de tine....
poate ca erorile in spitale in romania sunt mai multe si sunt tratate cu nepasare. eu zic sa nu te lasi, sa cauti sprijin si sa te impui ca exemplu, cu siguranta sunt multe alte persoane care sunt in aceeasi situatie ca si tine, cauta i, sunt sigura ca exista asociatii de pacienti care au suferit din cauza tratamentelor in spitale sau din cauza superficialitatii medicilor din romania. sunt sigura ca exista oameni care s ar oferi ca sponsori in asemenea procese, sunt sigura ca exista motoare prin care se poate schimba romania. trebuie doar sa gasesti persoanele si modul potrivit. eu zic sa nu te lasi, te ar fi costat viata daca nu ai fi fost o luptatoare.
ca sa te consolez intrun fel, desi e aiurea zis, am sa pomenesc despre niste exemple aparute in stirile austriece cu cateva luni in urma: un bolnav caruia trebuia sa i se amputeze un picior, i s a amputat piciorul sanatos; un bolnav de cancer la rinichi, trebuia sa i se extirpe rinichiul bolnav si i s a extirpat rinichiul sanatos. deci se intampla pretutindeni.
miras, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1605 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1088 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat