View Single Post
  #28 (permalink)  
Vechi 03 ian 2012, 22:47:38
brainiac's Avatar
brainiac brainiac este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 07 dec 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 33
Dieta: Mancat sanatos :)
Date: 165cm, 60.5kg
Mesaje: 623
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg (IV)

Citat:
Anterior postat de mutulica Vezi mesajul
Gataaa, gataaaaaaa....doar ca la mine simbata e craciunul deci mai serios ma apuc de saptamina viitoare, oricum am inceput sa iau in seama ce maninc si cit maninc, ca cu sesiunea mea a fost strasnicie, am mincat ce am apucat si cum am apucat si iata-ma cu citeva kg in plus si gastrita seroasa.
Deci fetelor, ne apucam de treaba, nuuuu?
Eu m-am facut tare de lenoasa, dar trebuie sa ma reapuc de sport numaidecit, azi a fost un inceput bun ca am mers pe jos mai mult de 2 ore la pas alert.
Voi ce faceti, v-ati apucat de treaba?
Da stiu si eu cum e in sesiune cand se aduna stresul si te simti coplesita si atunci uiti sa mai ai grija de tine si de ce bagi in gura si incepi sa mananci asa ce apuci, ba mai iei si putin dulce sa te ajute la concentrare si tot asa... dar nu e nimic ca toate lucrurile se pot repara atunci cand este vointa! iti doresc mult succes in toate :*
brainiac, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2105 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1588 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1331 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]