View Single Post
  #29 (permalink)  
Vechi 26 mai 2012, 00:26:45
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Relatia sot-sotie dupa venirea pe lume a unui copil

Citat:
Anterior postat de simonet Vezi mesajul
Buna!!
Abia acum am descoperit subiectul, m-am regasit in povestile voastre ...
La noi s-a schimbat tare relatia dupa ce a aparut bebe, sau chiar dinainte de a veni pe lume ... al meu sot e inca imatur, neimplicat in viata de familie, e genul pentru care sintagma "lasa ba ca merge asa" e definitoriu, decat sa isi miste el fundul mai bine il misc eu pe al meu.
mi-a fost fff greu, sa ma ocup singura de copil, sa nu mai pot avea grija de mine si cand venea acasa sotul de la serviciu sa reproseze ca am stat acasa toata ziua si nu sunt relaxata, zambitoare, etc ... cumplit a fost ... pana cand ne-am dat seama ca daca continuam asa ajungem sa ne uram unul pe altul ... iar el s-a speriat f tare ca il parasesc, atunci s-a intamplat ceva .... nu stiu ce .... da fiecare din noi si-a reevaluat prioritatile ... si ne-am dat seama ca piticania urlatoare e comoara noastra, si viata in 3 nu e totusi asa nasoala
viata cu copii e mai intai frumoasa si apoi grea!
acum cand ma uit la fiica-mea, imi dau seama ca fiecare minut care a fost greu m-a facut sa fiu mai inteleapta, mai rabdatoare, m-a facut sa vad si parte frumoasa a greului ...
dar eh, inca suntem mici .... avem o viata minunata in continuare .... si abia astept sa savurez fiecare minut!
Simo ma bucur ca a trecut si ca sunteti bine. Nu e grea, fiata cu copii nu e grea!! Depinde de noi cum vrem sa o percepem. Unii care nu au copii dar care isi doresc din suflet insa nu ii pot avea din motive de sanatate or sa-ti spuna ca si viata fara copii e grea..sau poate or sa-ti spuna ca nu e grea...in functie de cum aleg ei sa simta si sa vada lucrurile. Totul tine de noi, de cum dorim noi sa luam viata si ceea ce ne ofera ea.

Eu am avut primul copil foarte tanara. al doilea l-am avut cand eu aveam 30 si sotul 31. Deci..la primul copil eram amandoi tineri, studenti si fara sprijin.. Pe noi lipsa altui ajutor si a implicarii parintilor ne-a ajutat sa ne unim si sa devenim o echipa perfecta. Dar da..am avut si momentele grele..si am ales de fiecare data sa trecem peste ele.

Privesc in urma si daca as avea posibilitatea sa aleg as alege exact aceeasi viata..
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat