View Single Post
  #29 (permalink)  
Vechi 10 mai 2021, 06:46:01
Narawen's Avatar
Narawen Narawen este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 mar 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Vegană, fără alimente procesate și/sau cu aditivi
Date: 171cm, 71.4kg
Mesaje: 932
Aprecieri acordate: 122
Am fost apreciat(a) de 657 ori in 346 mesaje
Implicit Re: Slăbire în 2021

Am decis care îmi va fi noul hobby. Voi merge în magazinele din mall și voi proba toate hainele pe care doresc să le probez. De la bluzițe și gecuțe, la pantaloni, la rochițe drăguțe. Și-mi voi lua haine frumoase care îmbracă frumos corpul pe care îl am, mai degrabă decât să aștept, cum am făcut până acum, să am un corp pe care eu consider că merită să fie îmbrăcat cu haine drăguțe. Asta îmi va da ceva interesant și motivant să fac, și cred că îmi va susține dorința de a slăbi. De asemenea, voi avea ocazia să mă văd în ipostaze noi și să îmi creez un stil propriu. N-am încercat niciodată asta, dar acum că am timp și resurse, mi se pare o idee bună. De îndată ce va veni salariul, îmi voi lua pudră proteică vegană și îmi voi face unghiile de la picioare. Voi cumpăra colagen și longevity nutrients și apă de rozmarin și fiole pentru regenerarea părului. Vreau să îmi dedic resursele acestea mie. Vreau să văd ce tratamente corporale chiar funcționează și să fac ceva ca să mă ajut să slăbesc. Vreau să merg la un nutriționist, deși, știu că cel mai bun lucru e să încep să îmi număr caloriile cu consecvență, ceea ce voi face. De asemenea, mă voi reobișnui să cântăresc alimentele care au calorii multe, ca să nu consum cantități prea mari.
O chestie foarte bună pe care am făcut-o în ultima săptămână e că am redus mult cantitatea de grăsimi pe care o consum. N-am mai mâncat nuci și semințe și unturi din ele. Rezultatul nu e încă vizibil pe cântar, deoarece sunt și la menstruație, dar, în câteva zile, sunt sigură că voi avea rezultate, iar asta mă motivează.
De asemenea, reușesc în mai multe zile decât nu să fac cele cinci minute de exerciții cu greutățile și cele 15 minute de dans dimineața pe care mi le-am propus. Sunt mândră de mine pentru asta. Pe lângă asta, mă folosesc de orice ocazie să umblu brambura pe alei, pe sub verdeață, acum că încă nu e foarte cald.
Narawen, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Narawen, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2246 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1729 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1730 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui Narawen:
lidiuta (10 mai 2021), nikytour (10 mai 2021), Un Pai Roz (10 mai 2021)