Subiect: Jurnal Adina
View Single Post
  #297 (permalink)  
Vechi 09 iul 2011, 11:06:31
Adina14's Avatar
Adina14 Adina14 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 12 mar 2011
Locaţie: Vâlcea, Romania
Vârsta: 27
Dieta: Vegan
Date: 163cm, 59.7kg
Mesaje: 3.942
Aprecieri acordate: 1.432
Am fost apreciat(a) de 813 ori in 524 mesaje
Implicit Re: Jurnal Adina

Citat:
Anterior postat de Georgii Vezi mesajul
Neatsa Adina.Super,ce de sport faci azi,faci si pentru ieri.Ma bucur ca azi te simti mai bine.Of..matematica asta..mie nu'mi place deloc.
Cum e romanul ala?Ca am vrut si eu sa il citesc pe net,dar dupa ce termin ''Bijuteria din Atlantis''.
O zi superba
Hey Georgi
Mie imi place Dar astazi nu am mai facut fiindca a avut verisoara mea niste treaba si am amanat pentru maine Dar nu ma supar ca asa am si eu mai mult timp pentru mine.Cred ca o sa merg sa ma plimb mai pe seara ca asa frumos e afara Tu ce planuri ai pentru azi?
Mai,e destul de dificil sa stii Autorul foloseste foarte multi termeni tehnico-stiintifici si imi e destul de greu sa citesc doua carti deodata ( Romanul in sine si DEX-ul pentru explicatii)..La inceput e foarte confuza pentru ca nu au nicio legatura capitolele intre ele; poveste doar intamplari din copilaria lui.In orice caz imi place foarte mult ; e genul de carte care desi nu are actiunea foarte vasta impresioneaza prin profunzimea sentimentelor autorului.
Imi place cum suna Despre ce e vorba?
Multumesc la fel scumpa
Citat:
Anterior postat de Alexik Vezi mesajul
uu de azi fac si eu sport 1 h sigur sigurMi-am luat costum de baie da nu prea-mi sta bine in el fac si eu skinny bitch , tracy si hha
Bravo Asa te vreau!
Eh, sunt sigura ca arati bine Oricum tu ai abdomenul plat, doar aripioarele alea ce iti dau de cap.Dar o sa scapi tu si de ele