View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 20 feb 2014, 21:43:53
serendipity9's Avatar
serendipity9 serendipity9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2014
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 29
Date: 164cm, 72.7kg
Mesaje: 89
Aprecieri acordate: 85
Am fost apreciat(a) de 22 ori in 18 mesaje
Implicit Re: ♥ Jurnal Ariaaa ♥

In primul rand buna si bine ai venit. Si eu tot azi mi-am facut jurnalul si acum cand l-am citit pe al tau am fost uimita sa vad in cate lucruri ma regasesc. Eu prima oara cand am inceput sa slabesc aveam 97-98 de kg si stiam ca sunt enorm de multe kilograme pentru o fata de 16-17 ani cat aveam pe atunci dar nu faceam nimic ca sa slabesc. Asta pana la inceputul lui 2012 cand am renuntat complet la cola si am inceput sa manac mai putin fast food si junk food. Dupa 2 ani am ajuns la 74de kg fara sport si sincera sa fiu fara prea mult stres. Sunt convinsa ca puteam sa imi ating obiectivul in doi ani dar si eu, la fel ca si tine "incepeam de maine". Stiu prin ce treci, pentru ca si eu sunt nesigura si imi fac o mie de idei si ma intreb mereu cum ma percep altii din cauza greutatii mele.
Iti spun cu mana pe inima ca se poate si ca la inceput se slabeste foarte usor facand doar niste mici schimbari. Iti spun asta, pentru ca cred ca sunt cea mai delasatoare persoana pe care o cunosc si genul ala care renunta repede si care vrea un lucru dar care nu se straduieste prea mult sa il obtina-si totusi eu am putut sa slabesc destul...
Scuza-ma pentru roman, sa ai o seara frumoasa si cu siguranta mai trec pe la tine
serendipity9, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1991 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1474 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1217 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui serendipity9:
Zoe (21 feb 2014)