View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 12 aug 2010, 10:29:11
azra's Avatar
azra azra este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 3 la concurs  
Data înregistrării: 06 aug 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 37
Date: 169cm, 120kg
Mesaje: 7.611
Aprecieri acordate: 1.258
Am fost apreciat(a) de 1.431 ori in 912 mesaje
Implicit re: M-am ingrasat ca o scrofita - 95 kg

Citat:
Anterior postat de UluceanuAnaMaria Vezi mesajul
Buna, azra! Bine-ai venit pe forum! si nu te descuraja, sunt aici multe slabute care-ti impartasesc povestea si care sunt mai mult decat dispuse sa te ajute!
Daca vrei un sfat, venit din partea unei slabute cu prea putina experienta: renunta la tot ce stii ca-ti face rau, incepand de la sucuri carbogazoase (mai ales acelea), dulciuri sau produse la patiserie pana la painea alba sau fast food-ul Si sport, oricat de putin, sub orice forma. Cu cat faci mai mult sport, cu atat vei reusi sa ajungi acolo undeva doresti sa fii.
Alte slabute mai pricepute ca mine te vor ajuta mai mult, iti vor explica ca ce ai incercat tu sa faci a fost gresit, mai ales la capitolul pastile, care dauneaza sanatatii. Iar dietele minune, toate am trecut prin asta cel putin o data.. dar nu ne invatam minte din spusele altora, decat atunci cand o patim pe propria piele.
Iti urez o zi frumoasa si sa ai succes! Si multa vointa si ambitie!
ms de incurajari ana.acum sunt constienta ca am facut cea mai mare prostie cu pastilele.la mine a fost problema cu efortul fizic.am lucrat ca dispecera la o firma de securitate si nu faceam altceva decat sa stau pe scaun 12 ore fara pic de miscare.de o luna mi-am dat demisia si am inceput cat de cat sa fac si efort fizic(nu foarte mult)...si vreau ca luna viitoare sa am rezultate vizibile cand ma urc pe cantar