View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 06 dec 2010, 17:48:45
andreeansd's Avatar
andreeansd andreeansd este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 03 dec 2010
Locaţie: București, Romania
Vârsta: 36
Dieta: personalizată + mișcare
Date: 168cm, 88.7kg
Mesaje: 38
Aprecieri acordate: 16
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 11 mesaje
Red face Re: Jurnal Andreeansd

Mulțumesc Livia dragă pentru răspunsul detaliat. Ziceai să primesc ce doresc în ghetuțe, am primit o ciocolată mare Heidi albă cu alune caramelizate... Mi-am pus deoparte să mănânc un pătrățel, însă am reușit să iau doar o alună, dulcele parcă are alt gust după două săptămâni de pauză, nu mai e așa îmbietor.

------------

Am început să îți scriu pe la amiază dar uite că acum am prins timp să finalizez. Am mâncat până la urmă pătrățelul. . Acum mănânc masa de seară, am renunțat la pastramă și am gătit puțin piept de curcan în tigaie (fără ulei), o salată de varză cu roșie și o felie de paneti cu brânzică de care ziceam ieri. Am pus într-un castron și niște fructe feliate cu puțină lămâie.

Învăț încetul cu încetul, mi-e foarte greu să mănânc așa, cum n-am mâncat niciodată. Dar orice lucru are un început. Mă gândesc acum cum va fi când voi merge acasă, undeva pe 17-18 decembrie. Acum zic că nu va fi nicio problemă, că nu pot mânca și nu am pofte, dar să mă văd atunci, colindând prin case și îmbiată cu tot felul de bunătăți preferate.

Mulțumesc de recomandări, am tras o fugă pe la toate însă o să citesc mai cu atenție. Mulțumesc de asemenea că ai fost drăguță și mi-ai răspuns. Spune-mi, este posibil ca titlul jurnalului să fie: Jurnal andreeansd ? - cu a mic adică, iar la iconița pentru topic ? Doar dacă e posibil.

Numai bine și.. ne mai auzim.

Ultima dată editat de andreeansd; 06 dec 2010 at 18:01:27.