Acum vreo 6 ani nu stiam eu chiar multe despre substantele pe care le folosesc astia de la fastfood si ce efecte pot avea asupra organismului ... ma duceam de vreo 2..5 ori pe luna, parea normal, atmosfera, frumos, igienic, gustos ... totul ca la carte. Intre timp am vazut mai multe lucruri despre efectele secundare legate de aceste restaurante si am inceput sa ma mai interesez de una si alta. Am constatat ca aceste alimente pot provoca obezitate, probleme cu colesterolul si nu mai stiu ce probleme pe care inca nici ei nu le inteleg de multe ori. Pentru a creste profitul si productia, este logic sa incerce sa optimizeze si sa mai scada din costuri ... in plus, sa vanda la asa scara, trebuie cumva sa accelereze cresterea vitelor, deci furnizorii de carne trebuie sa dopeze putin vitele alea
... ca sa mai revii la ei, trebuie sa-ti mai puna un potentiator sau ceva ca sa-ti placa, etc. ... si de aici incep toate problemele ... problemele noastre. Acum ma duc cam o data la 2..3 luni, tot au reusit sa ma faca putin dependent, dar nu ma dau eu asa de usor
...