View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 28 iul 2010, 19:17:57
lacramioara2's Avatar
lacramioara2 lacramioara2 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 26 iul 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 48
Dieta: Dukan
Date: 170cm, 72.2kg
Mesaje: 1.529
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 110 ori in 87 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lacramioara

Citat:
Anterior postat de maryg Vezi mesajul
Cel mai bine este sa ai langa tine o sticluta cu apa pe care sa o folosesti atunci cand iti vine pofta de ceva interzis sau iti este foame la ore nepotrivite (pe tot parcursul zilei).Chiar daca mananci bine peste zi o sa mai ai pofte......asa ca e bine sa te inarmezi de pe acuma.Eu imi mai fac seara cate o cana mare cu ceai ....nu tine intodeauna dar functioneaza de cele mai multe ori.

Mi-am notat solutia cu apa. Tocmai acum tin langa mine o sticluta de jumate de litru din care tot sug. Ce e drept, nu imi e foame, dar stiu ca ma va razbi foamea asta pana la urma.

Azi am fost cumintica tare, am mancat un mar mare dimineata, o sana de 500 ml, o salata mare de rosii castraveti ceapa si 200 grame branza telemea si asta e. Apa

doamne, abia astept sa treaca macar o saptamana si sa vad ce imi arata cantarul.
lacramioara2, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1664 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1147 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 631 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]