View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 14 oct 2009, 15:52:33
Daphne's Avatar
Daphne Daphne este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 16 iul 2009
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Al. sanatoasa + sport
Date: 163cm, 53.8kg
Mesaje: 228
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Stresul slabeste sau ingrasa?

"Mai conteaza daca emotia de baza din stres e preponderent frica (ti-e teama ca nu vei face fata) sau preponderent furie/suparare (de obicei acuzi pe cineva, esti suparat pe cineva) - dar mai difera. La frica se poate intampla mai des sa mananci pentru linistire, fata de furie, unde ai senzatia ca se contracta stomacul si nu intra.

Mai conteaza cum ai invatat si din familie, multe familii au linistit copiii cu mancare de mici. Multe mame nu si-au putut exprima altfel dragostea (mai direct, prin gesturi si cuvinte) si atunci gateau ceva bun. Sau gateau ceva bun ca rasplata pentru diverse. Adica e si un obicei invatatat si cultivat in multi ani. "

Aceste paragrafe se potriveste la mine de minune...Eu mananc compulsiv cand imi este frica ca nu pot sa fac ceva sa-i gasesc o solutie de a rezolva sau mi se pare ca ma depaseste problema si nu tine de mine... Cand sunt suparata de catre o persoana nu pot sa vad mancare in fata, deabea pap...
La mn in familie se gatea ptr a se sarbatorii ceva si deobicei se faceau prajituri sau produse de patiserie....
Daphne, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2059 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1542 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1026 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat