Subiect: Jurnal Zoe
View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 13 ian 2010, 08:30:55
Zoe's Avatar
Zoe Zoe este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 08 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: mâncat normal
Date: 172cm, 81kg
Mesaje: 7.736
Aprecieri acordate: 11.147
Am fost apreciat(a) de 10.558 ori in 5.263 mesaje
Implicit Re: Jurnal Zoe

buna dimineata!

aseara cind am ajuns in piata imi era o foameeeeee.... asa foame ca am luat un snop de napolitane. pe care le-am pus in rucsacel. si de care, spre mindria mea, am uitat complet, luindu-ma cu cumparaturile si fiind cu miinile ocupate de sacose. le-am adus azi de le-am dat colegilor, hihihi!
acasa am mincat doua linguri de fasole boabe ramase de cu o zi inainte si, dupa vreo ora, o bucata de carnita pe gratar (tot ramasa, zici ca-s debarasator!) si o portie de salata de vara (rosii, ceapa, ardei, castravete - the usual suspects). m-am abtinut de la masline, desi sint tare bune, pen'ca am zis s-o mai rarim.
n-am apucat sa fac orezul, dar am apucat sa fac legumele fierte, de care am azi la mine cu niste mozarella. iar dimineata am hapalit brinzica de casa cu rosii si castravete. la lumina luminarii, fiin'ca aseara mi s-a ars becul din bucatarie
asa ca azi am de umblat dupa luminare mare, de pus in sfesnic (caci cine sa se mai cocoate dimineata sa vada ce fel de bec am in aplica de tavan lol).

iara, dimineata n-am apucat sa ma callanetesc, dar se pare ca diseara sint singurica si atunci o sa fac tot programul mare, cel de o ora.

am o usoara senzatie de light, asa, ca atunci cind incepi sa nu mai umpli stomacul pina sus - stiti voi, ca se cunoaste imediat - si asta ma bucura.
si mai am si o punga mare cu bete de morcovi, aseara am descoperit ca storcatorul nu mai vrea, asa ca tot raul spre bine, fructele s-au salatit, iar morcovii au trecut in pungute de rontait

ca nota aparte, dimineata am visat ca dumnealui mai umbla cu o roscata ondulata si supla, pe care evident ca maica-sa o placea mai mult, ca doar era mai frumoasa. hmmmmm (hehe, desigur, aceasta fiind in strinsa legatura cu filmul inceput aseara, unde asa arata jessica lange in tinerete, dacedaca!?!)
__________________

love yourself, trust yourself.
what is the kindest thing I can do for myself right now?



Zoe, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Zoe, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2025 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1508 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Zoe:
LOREDANA99 (22 mar 2019)