Subiect: Off-topic sport
View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 28 ian 2012, 19:57:35
eva 9's Avatar
eva 9 eva 9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Cat de mult conteaza pentru tine cate flotari poti face?

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
Confirm chestia cu prietenele lui Leslie, alea mai coapte...da, de la mers au slabit. Erau mari si s-au facut mai mici cu ajutorul mersului. Sunt si foarte recunoscatoare lui Leslie pentru asta. E pe bune. Nu fac altceva decat mers si dieta (normal). Dealtfel Leslie a aparut ca sa acopere mai mult de latura mai in varsta de clienti, dar si aia mai tineri si grasi care sunt foarte out of shape. D-aia are asa mare succes.

Aici in SUA mersul e pe primul loc ca sport pe termin lung, sa-l faci o viata. Am babe si mosi de 90 de ani printre vecini care ies cumintei asa zilnic si merg pe aici prin zona, ii stiu pe unii deja ne salutam pe traseu. Cativa abia mergeau acum cateva luni si acuma...sa vezi ce sprinteni si sprintari sunt. E si unicul sport care se recomanda pentru toate varstele, toate halurile in care arati/te simti (ca sanatate etc.). Cu cat vrei sa-ti creasca rezistenta cica tre' sa incepi sa mergi putin la deal, deci putina panta. Ori pe banda ori afara daca ai vreo movila, deal prin jur. Multi se urca in masina la prima ora, se duc langa primul deal si da-i nanica si urca-l si corboara-l de cateva ori asa vreo ora. Foarte multi vin cu cainii lor si e distractie mare. Am fost si noi si am frecat la blaniteeee de caine...ca eu ma opresc la fiecare sa-i frec ridichea...spre disperarea sotului si bucuria potailor.
pai si eu ce ma omor sa explic aici si in threadul cu "studiul"... nene mersul. dar babele alea ies afara nu? voi afara va intalniti, nu in sufragerie!!
eu asta tot incerc sa explicitez...........................
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat