Subiect: Spinning
View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 31 ian 2012, 18:26:59
Georgii's Avatar
Georgii Georgii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 22 iun 2011
Locaţie: B., Spania
Vârsta: 29
Dieta: Limitare + sport= dieta perfecta :))
Date: 169cm, 52kg
Mesaje: 3.349
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Spinning

Citat:
Anterior postat de Katlinette Vezi mesajul
Pe scurt, intr-un spatiu inchis cu muzica tare sunt instalate un numar de biciclete (stationare, cu sha, seamana mai mult cu alea de curse). rezistenta este reglabila, la fel si ghidonul, shaua, exista straps-uri pentru picioare. apoi, sub supravegherea si coordonarea unui instructor, pedalezi cam o ora pe diferite cadente si la diferite rezistente. exista 3 pozitii diferite ale mainilor pe ghidon, pe care le alternezi. sunt reprize de pedalat de rezistenta, reprize de sprint (dar la sprint uri nu e bine niciodata sa dai 100% pt ca iti fortezi prea mult articulatiile, mai ales cand incetinesti).
dupa 10 minute, incepi sa transpiri. dupa 20 de minute, simti ca ti-o ia inima razna (mai ales daca esti la inceput). daca treci de 20 de minute, rezisti pana la final pt ca te obisnuiesti cu efortul si inveti sa respiri. atentie, daca simti ca-ti vine sa casti, opreste-te putin si respira, pt ca nu casti de somn, ci pt ca nu ti se oxigeneaza creierul (Asta e valabil pt orice antrenament).
La final, esti lac
Banuiesc ca se poate practica doar la sala, nu?Si eu am bicicleta acasa si lucrez pe ea ca la spinning-usor,sprint,iar usor etc. Fain sportul!
__________________


Atunci când este dificil să înduri, poţi să înduri. Atunci când este imposibil să faci, este posibil să fie făcut."
Georgii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1972 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1455 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat