Subiect: Jurnal Melba
View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 26 feb 2010, 09:14:57
melba's Avatar
melba melba este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 feb 2010
Locaţie: Calarasi, Romania
Vârsta: 47
Date: 160cm, 74kg
Mesaje: 24
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Melba

Buna tuturor!
Am dat intamplator peste un remediu natural impotriva constipatiei si nu numai - supa crema de praz cu chimen! Este geniala! Stomacul si intestinele mele nu s-au mai simtit asa bine de ani de zile. E adevarat ca pentru cei care nu concep gustul de dulce pe care il da prazul in mancare s-ar putea sa nu fie foarte gustoasa dar poate fi asezonata.

Continui oricum cu semintele de in pe care le iau acum asa cum trebuie dimineata si cred ca au contribuit si ele.

Altfel, pot sa va spun ca nu am dificultati in a tine dieta de "in jur de" 1200 de calorii. Mananc des si destul de variat pe de o parte, iar pe de alta parte vointa mea s-a intarit cumva.....asta si pentru ca kg mele nu se topesc de la sine ca la alte mamici, ba dimpotriva. Mi-am desetat creierul de la a mai pofti mancaruri "periculoase" (am mancat ciocolata o data in doua luni si nu simt nevoia).Tot timpul ma incurajez spunandu-mi ca asta nu e greutatea mea reala ci cea dinainte de sarcina la care trebuie sa ajung. Ce mi se intampla cum e o pura intamplare (generata, e adevarat, de costitele la gratar si casoletele de jumatate de kg de inghetata ingerate aproape zilnic in timpul sarcinii), o intamplare ce se va lamuri in curand cand voi reveni si la vechile obiceiuri alimentare si la greutatea de atunci. Deocamdata refuz categoric sa imi cumpar haine pentru greutatea de acum, ma imbrac cu haine ajustate din timpul sarcinii. Premiul cel mare la sfarsit va consta evident si in innoirea garderobei si asta ma motiveaza si mai mult

Imi pare rau ca, deoarece trebuie sa am grija de cel mic, nu pot explora cum mi-as dori site-ul si nu va pot urmari tot timpul. deocamdata trebuie sa ma rezum la jurnal si calculatrul de calorii dar sunt alaturi de voi si va doresc sa castigati lupta cu voi insevacat mai curand!
melba, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1617 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1100 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1101 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de vadmin; 26 feb 2010 at 09:39:18. Motiv: S-a scos o legatura catre un site extern