View Single Post
  #318 (permalink)  
Vechi 23 aug 2011, 11:32:26
pucca's Avatar
pucca pucca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
Locul 3 la concurs  
Data înregistrării: 13 aug 2009
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Dieta: stil de viata sanatos
Date: 176cm, 65.4kg
Mesaje: 656
Aprecieri acordate: 8
Am fost apreciat(a) de 43 ori in 30 mesaje
Implicit Re: Grupul Dieta porneste, cantarul 10 primeste! - Concursul Slabute la Toamna, 2011

Citat:
Anterior postat de costina89 Vezi mesajul
Eu am slabit mai mult cand am facut sport de 6 ori pe sapt...intradevar daca nu le fac dimineata seara ma ia lenea dar trag de mine si tot le fac sti tu vorba aia "pofta vine mancand"...ieri am facut dimi sport astazi nu am mai apucat ca s-a trezit Anisia prea devreme....dar le fac diseara.

Stii ce ma gandeam Pucca....sa fac o zi tae-bo si stepper si o zi pilates si ciclism si tot asa.....ma gandeam ca daca fac sport ,acelas sport in fiecare zi nu imi mai surprind organismul cu nimic si se obisnuieste asa....asa schimbandui programul de sport in fiecare zi ard mai multe calorii,cred eu....tu ce zici?
Imi place ideea ta! Sau poti sa faci o zi tae-bo o zi zumba! E.. el oricum consuma caloriile nu cred ca conteaza ce sport faci.. dar in felul asta lucrezi absolut toate grupele de muschi deci e foarte bine sa alternezi. Cand mergeam la sala (trebuie sa revin de sapt asta) faceam o data step aerobic si odata tae-bo.. deci la step arzi mai multe calorii decat la tae-bo advanced... si ala-mi placea mai mult.. dar e greeeu.. eu la sala rezistam 30 de minute dupa aceea ma impiedicam pe-acolo
__________________
Hai la mine in jurnal!
pucca, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
pucca, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1967 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1450 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1193 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat