View Single Post
  #32 (permalink)  
Vechi 23 iun 2011, 22:58:13
MaggieMay's Avatar
MaggieMay MaggieMay este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 24 mai 2011
Locaţie: Zimnicea, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Dieta Rina 90
Date: 163cm, 56.5kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Red face Re: Mancaruri care ne ingrasa

Eu m-am ingrasat din cauza gogosilor,placintelor, biscuitilor, scovergilor si clatitelor facute de mama in weekend, mancate de obicei in a doua parte a zilei. Degeaba nu mancam dulciuri in timpul saptamanii, daca la sfarsit mancam cat pentru toate zilele. Se instalase acel sentiment de "TREBUIE sa mananc cat pot de mult acum, de maine nu o sa mai pot manca dulciuri! ".

Greseli pe care le fac si acum ar fi mancatul de paine. Ce-i drept, mananc doar paine integrala, in special dimineata, dar sunt zile in care mananc aproape jumatete de paine.

O alta greseala ar fi nerespectarea orelor de masa si gustari la scurt timp dupa masa.

Am observat ca in general, atunci cand desi spunem ca "doar gustam" alimente "interzise", nu ne mai putem controla si facem excese.

Am dreptate?
__________________
"When you want to give up and your heart's about to break, remember that you're perfect - God makes no mistakes." (Bon Jovi)
MaggieMay, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1968 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1451 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 677 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat