View Single Post
  #33 (permalink)  
Vechi 15 feb 2012, 08:57:13
oniram's Avatar
oniram oniram este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 12 mai 2010
Locaţie: cluj napoca, Romania
Dieta: hipocalorica...dar cu sport, calcul calorii
Date: 164cm, 85.7kg
Mesaje: 17
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Cand ne spalam pe dinti?

Citat:
Anterior postat de WhiteAngel Vezi mesajul
pai nu le e frica de dentist? ai putea incerca varianta asta ..
iar daca au probleme cu dintii .. carii sau altceva .. ii duci la dentist si acolo vor vedea ca au de suferit poate pe viitor vor fi mai constienti
NUUUUUU, nu e bine sa iti speri copiii. E crunt sa cresti cu temeri atat de mari. Mai bine ii explici cu rabdare de nenumarate ori (pana cand se obisnuieste cu comportamentul de a se spala pe dinti) ca daca se spala se ingrijeste. Poti face referire la papusile ei sau la masinile lui care trebuie spalate sa fie curate si frumoase si ca si papusile se spala pe dinti si ca si masinile sunt duse la curatat regulat. Asa si noi trebuie sa ne spalam pe dintisori ca sa putem rontzai cu ei tot ce ne place (pufuleti, daca aceia ii plac copilului, sau biscuiti). Deci NO WAY sa ii ameninti cu dentistul. Poate chiar va fi nevoit sa faca vizite dese la el si cand va fi mare si va ramane cu aceasta teama ce se putea evita cu rabdare si iubire si intelegere si istetime.
SUCCES!
oniram, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1888 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1371 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 855 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat