Subiect: Clubul Atkins
View Single Post
  #3328 (permalink)  
Vechi 08 ian 2013, 17:16:24
Red flower's Avatar
Red flower Red flower este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 02 dec 2011
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Atkins
Date: 168cm, 82.3kg
Mesaje: 5.733
Aprecieri acordate: 1.926
Am fost apreciat(a) de 822 ori in 497 mesaje
Implicit Re: Clubul Atkins

Citat:
Anterior postat de mara_merkel Vezi mesajul
Buna NIco,

Te inteleg cand vine vorba de socotit. Nici mie nu imi place sa calculez la sange tot ce bag in gura. E putin cam frustrant.Cred ca alegerea alimentelor sanatoase e cheia succesului pe termen lung si vad ca tu te descurci foarte bine...Stiu ca eu nu sunt consecventa, asta e marea greseala...De data asta vreau sa tin dieta pana la capat( adica forever), doar asa voi reusi sa ma mentin la 61kg.
Trebuie sa rup cercul vicios in care ma invart mereu(2-3 saptamani slabire si 1-2 saptamani ingrasare ).Deci trebuie sa inlocuiesc acele zile de ingrasare cu zile de dieta.Acum sunt la saptamanile de slabire unde imi este destul de usor. Abia la sfarsitul lunii va incepe adevarata lupta pentru mine.Atunci cand simt ca vreau sa cedez, sa intru in forta cu dieta.O sa reusesc daca vreau cu adevarat!
Ma bucur foarte mult cand vad atata vointa la tine. Iti urez succes in continuare.Sunt sigura ca ai sa ajungi acolo unde iti doresti. Sa ai o zi frumoasa!
Multumesc pentru aprecieri, dar nah, mai am si eu momente cu greseli.
Stii, am citit cazuri cu persoane care au tinut toate fazele de la Atkins, asa cum trebuie si nici dupa 7 ani nu au pus inapoi desi au trecut la regim normal. Sper sa reusesc sa ajung si eu pana acolo.
Red flower, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1800 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1283 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Red flower:
mateod (09 ian 2013)