View Single Post
  #3364 (permalink)  
Vechi 02 dec 2010, 22:34:41
andamar's Avatar
andamar andamar este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 24 nov 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Date: 153cm, 56.5kg
Mesaje: 5
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg

Buna fetelor... am revenit.. si ma cam scald in ape tulburi:
parti bune: desi am fost in ardeal (restaurante sasesti, romanesti.. o nebunie) am papat gratar cu salata in ultimele zile sau cate o ciorbita, per total de cand am inceput dieta (vreo 10 zile) nu am papat deloc paine sau alte fainoase, nici dulciuri (cu o exceptie)
parti rele: azi am cedat unui tiramisu si unui pepsi...si cand m-am cantarit la sala am avut surpriza sa vad 55,5 kg...cand eu ma asteptam cel mult la 54...
si mai e ceva..daca la inceputul curei imi era usor sa nu fiu tentata de ce e in jur,,,acum parca mi-e ceva mai foame mai des...incerc sa gust diverse lucruri sanatoase...si sa nu cad in alte capcane..dar totusi.. mai mult imi placea cand nu aveam astfel de "pofte".
Voua cum va fluctueaza greutatea si pofta de mancare pe parcursul unei luni? si cam cum va impartiti 1200 de calorii pe zi...ma refer ca numar..pe mese si gustari...

Va pup si sper ca ati avut o saptamana mai plina de rezultate decat a mea
andamar, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1402 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 885 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]